Espoonlahden kirkon kamarikuoro Navichorus on noin 40-jäseninen kamarikuoro, joka koostuu kokeneista kuorolaulajista. Vuonna 1981 perustetun kuoron taiteellisena johtajana on toiminut vuodesta 2001 alkaen Elja Puukko. Navichorus on tunnettu erityisesti monipuolisena kirkkomusiikin esittäjänä ja on profiloitunut ennen kaikkea barokin ja romantiikan ajan musiikkiin. Kuoron ohjelmistoon kuuluu laajamuotoisia teoksia Bachin passioista ja messuista romantiikan suurimpiin oratorioihin ja sielunmessuihin. Ajoittain kuoro esittää myös suomalaisten säveltäjien teoksia a’cappella konserteissaan.

Navichorus on tehnyt uraa uurtavaa työtä Bachin laajan kantaattituotannon esiintuomiseksi jumalanpalveluksissa, ”klassisissa messuissa”. Tämä esityskäytäntö seuraa kantaattien alkuperäistä käyttötapaa esittää niitä jumalanpalvelusmusiikkina. 

Kuoro on tehnyt useita matkoja kotimaassa ja ulkomailla tehden samalla yhteistyötä eri kuorojen, kapellimestareiden, solistien ja orkestereiden kanssa.


Kuinka kuoroon?

Ota yhteyttä taiteelliseen johtajaan Elja Puukkoon, puh. 0400 505562, email elja.puukko(at)evl.fi koelaulun järjestämiseksi.


Ajankohtaista

EL20190420-matteuspassio-face-korjattu-mmn.jpg